Mihai Ţâbuleac va convoca, în această săptămână, o nouă şedinţă extraordinară a CJ pentru rediscutarea bugetului

Presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac
Presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Botoşani, Mihai Ţâbuleac, va convoca, în această săptămână, o nouă şedinţă extraordinară a CJ pentru rediscutarea bugetului. El se prevalează de solicitarea venită din partea prefectului pentru revocarea hotărârii adoptatea lunea trecută şi va apela la procedura prealabilă, înainte ca Hotărârea 1/2012 să fie atacată în instanţă.

Este un prilej potrivit pentru mine, pentru că ceea ce s-a decis în ultima şedinţă de CJ nu a fost corect şi, deoarece, legea prevede ca şi cale, înainte de a ajunge cauza în justiţie, concilierea prealabilă, atunci cred că voi avea ocazia să convoc o nouă şedinţă de CJ şi să repun îmn discuţie termenii„, a declarat, pentru BotosaniNews, Ţâbuleac.

El susţine că nu va veni în faţa consilierilor cu un alt proiect de hotărâre, ci va trebui să rediscute, potrivit legii, hotărârea deja adoptată, astfel încât sumele acordate primăriilor PSD şi PNL să scadă.

El atrage atenţia că eşuarea concilierii ar putea bloca bugetulatât al Consiliului Judeţean, cât şi al tuturor primăriilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *