Patru elevi de la Colegiul Economic „Octav Onicescu”, implicaţi într-un accident la Hudum

accident pe strada Sucevei BotosaniPatru elevi de la Colegiul Economic „Octav Onicescu” din Botoşani au fost implicaţi, duminică seară, într-un accident de circulaţie pe strada Sucevei, la ieşirea spre Hudum Trei dintre tineri sunt răniţi, din care unul foarte grav.

Şoferul, Bogdan Petru Jijie, care tocmai împlinise, sâmbătă 19 ani, a împrumutat maşina unui prieten, un BMW înmatriculat în Franţa, pentru a-şi duce prietena acasă. După ce şi-a lăsat iubita acasă, el a continuat să se plimbe cu maşina. Vroia să meargă până la sensul giratoriu de la Dedeman şi apoi să se întoarcă acasă.

accident pe strada Sucevei BotosaniDin păcate, din cauza vitezei foarte mari, ei nu au mai ajuns nici la sensul giratoriu, nici acasă, ci într-un stâlp de iluminat. Stâlpul a fost pur şi simplu scos din pământ, cu tot cu fundaţia de beton, iar maşina s-a răsturnat.

În urma impactului violent, trei dintre tineri, o colegă a şoferului, Isabela Ciornenchi, din Vârfu Câmpului, şi alţi doi colegi, Ionuţ Ţurcanu, din Coţuşca, şi Andrei Leonte, din Albeşti, au fost răniţi şi transportaţi cum abulanţele la spital.

Unul dintre tineri, Andrei Leonte, se află în stare gravă.

Şoferul maşinii, care este din Vorniceni, nu a păţit nimic. El nu era băut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *