BMW cu inspecţie tehnică şi procură falsificate descoperit la Stânca

In urma unei actiuni desfasurate de politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stanca, un cetatean dn Republica Moldovai s-a ales cu dosar penal pentru uz de fals si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul inmatriculat in alt stat, care nu are drept de circulatie in Romania, fiind descoperit la volanul unui autoturism pentru care a prezentat o procura falsa si avea inspectia tehnica falsificata.

In data de 14 ianuarie, in jurul orelor 23.40, in Punctul de Trecere a Frontierei Stanca s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de iesire din tara, Victor O., cetatean din Republica Moldova, in varsta de 23 de ani, conducand un  autoturism marca BMW inmatriculat in Marea Britanie.

La controlul documentelor, barbatul a prezentat o procura si un document privind inspectia tehnica. In urma verificarilor specifice efectuate s-a constatat ca cele doua documente sunt false.

Politistii de frontiera au intocmit barbatului lucrare penala pentru savarsirea infractiunilor de „uz de fals” si „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul inmatriculat in alt stat, care nu are drept de circulatie in Romania”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *