Un tânăr de 20 de ani s-a răsturnat cu maşina după ce a fost urmărit de poliţişti

masina politie rutieraUn tânăr de 20 ani, fără permis de conducere, a fost implicat în producerea unui accident rutier pe raza localităţii George Enescu. Daniel Bogdan B., din satul Arborea, conducea un autoturism pe DC 70 şi a refuzat să oprească autoturismul la semnalele regulamentare de oprire efectuate de către poliţiştii Secției Rurale 4 Dorohoi, continuându-și deplasarea în viteză, către localitatea Grivița, comuna Cordăreni.

La aproximativ 450 m înainte de intrarea în localitatea Grivița, pe fondul vitezei excesive și a lipsei de experiență în conducere, tânărul a pierdut controlul asupra autoturismului, acesta răsturnându-se în afara părţii carosabile şi ajungând pe câmpul din partea stângă a DC 70.

Poliţiştii Secției Rurale nr. 4 Dorohoi au solicitat deplasarea ambulanței, pentru acordarea de îngrijiri medicale conducătorului auto, acesta fiind transportat la Spitalul Municipiului Dorohoi, de unde a fost transferat la Spitalul Judeţean Botoșani, unde a rămas internat.

Totodată, la locul producerii accidentului a fost dirijat un echipaj al Biroului Rutier Dorohoi.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că şoferul nu posedă permis de conducere iar autorizația provizorie de circulație a autoturismului era expirată din data de 14 decembrie 2010.

Conducătorului autoturismului i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tânărul este cercetat pentru săvârşirea   infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *