Bărbat cercetat pentru tentativă de omor, mort după ce s-a aruncat în gol de la etajul IV al Spitalului Judeţean

aruncat de la etajul VI al spitaluluiBarbatul care şi-a înjunghiat în urmă cu câteva zile soţia s-a sinucis aruncându-se în gol de la etajul şase al Spitalului Judeţean. Vasile Nigel era internat pe secţia de chirurgie, iar până la această dată nu se cunosc motivele care l-au condus la gestul sinucigaş. Anchetatorii nu au găsit asupra acestuia niciun bileţel prin care să-şi motiveze gestul.

Bărbatul în vârstă de 32 de ani, din comuna Băluşeni, era cercetat pentru că şi-a înjunghiat soţia de 25 de ani. După săvârşirea faptei, bărbatul s-a autoînjunghiat, fiind internat pe secţia de Chirurgie pe 10 ianuarie.

Am fost sesizaţi în noaptea de 13 spre 14 februarie, în jurul orei 3,00, am fost sesizaţi de către cadrele medicale ale Spitalului Judeţean Botoşani, faptul că o persoană s-a aruncat pe fereastră de la etajul al şaselea al imobilului. Urmează ca astăzi (nr. duminică), să se efectueze necropsia şi să se stabilească cu exactitate cauza decesului„, a precizat Daniela Ghiorghiescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *