Vezi câţi bani au intrat, în ultimii 4 ani, în fiecare localitate, după calculele PDL

Reprezentantii PDL au realizat o statistica dupa culoarea politica a primariilor care au primit cele mai mule fonduri in ultimii patru ani. Asta pentru a demonstra consilierilor judeteni ai PSD si PNL ca primariile PDL-iste nu au fost favorizate la repartizarea banilor prin Consiliul Judetean. Potrivit situatiei, in top 25 de afla primariile PSD si PNL. Vicepresedintele organizatiei judetene a PDL, Ion Diaconu, a declarat ca in aceasta saptamina s-a luat cea mai aberanta hotarire care s-ar fi putut lua vreodata in acest cadru.

A fost o hotarire plina de ura si chiar de prostie. Spun prostie, pentru ca nu vad un om sa-si taie singur craca de sub picioare. A fost cazul domnului vicepresedinte Arosoaie, care nu este la prima gafa impardonabila. Acel optimis al domnului Arosoaie nu stiu de unde vine. Banuiesc ca din incapacitatea lui de a intelege. Eu am spus chiar de la inceputul mandatului domnului vicepresedinte ca nu o sa inteleaga mai repede de un an de zile ce se inampla in Consiliul Judetean„, a precizat Diaconu.

Acesta spera ca in cel mai scurt timp sa fie organizata o sedinta de CJ pentru a se vedea de unde vor fi luati banii pentru cofinantarea proiectelor europene, dar si pentru institutiile subordonate CJ.

Iata cum au fost impartiti banii primariilor in ultimii patru anin functie de culoarea politica:

banii alocatei pe primarii



banii alocatei pe primarii

One thought on “Vezi câţi bani au intrat, în ultimii 4 ani, în fiecare localitate, după calculele PDL

  1. Dragi concetateni,
    L-am rugat pe doamnul Diaconu sa faca acest clasament, insa se pare ca dumnealui s-a intors de la o petrecere unde a filmat pentru ca fie vorba intre noi are un salariu foarte mic!!!!!!!!!!! chiar mic mic mic!!!!!!!!!! si de oboseala a trecut acele sume primariilor PSD si PNL sa fie in top ca sa dea bine. Imi cer scuze pentru oboseala domniei sale situatia nu sta tocmai asa, pentru ca dragii mei primari PDL au primit cele mai mari sume in acest mandat atit de la Consiliul Judetean cit si de la Guvernul PDL si tocmai de de aceea nu a iesit nici unul public sa spuna ca este nemultumit de alocarea bugetului pe anul acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *