Bărbatul care şi-a ucis soţia, îmbolnăvind-o cu SIDA, a cerut să fie pus în libertate

la inchisoareBărbatul de 40 de ani, care în octombrie 2010, a fost arestat preventiv după ce şi-a ucis soţia prin contaminarea venerică şi transmiterea sindromului imunodeficitar dobândit (SIDA) a cerut să fie pus în libertate. Valentin Huţanu, deţinut în prezent în Penitenciar Spital Jilava, a solicitat să îi fie înlocuită măsura arestării preventive cu o altă măsură,precum interdicţia de a nu părăsi localitatea sau ţara, însă judecătorii Curţii de Apel Suceava au decis, în această săptămână, ca aceasta să rămână după gratii.

Huţanu este autorul uneia dintre cele mai şocante crime. El este acuzat că şi-ar fi îmbolnăvit, intenţionat, soţia cu boala incurabilă care i-a adus decesul. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani îl acuză de omor şi de pentru transmiterea cu bună ştiinţă a SIDA.

Barbatul a fost diagnosticat cu boala incurabila in urma cu zece ani si se afla in tratament prin programele derulate de Casa de Asigurari de Sanatate. Desi se stia bolnav, în 2009 a cunoscut o tanara asistenta medicala si a intretinut relatii sexuale cu aceasta, fara sa-i spuna nimic de boala de care suferea.
Dupa sase luni, fata- cu care s-a si casatorit si care a devenit mama- a descoperit ca a fost infestata cu virusul HIV. Pentru ca a aflat prea tarziu, iar boala era intr-un stadiu avansat, tanara a decedat in scurt timp. Pentru ca fapta comisa este una deosebit de grava, barbatul a fost retinut de politisti.

Un barbat cu SIDA este acuzat de transmiterea cu buna stiinta a bolii catre sotia sa

Ancheta pentru ascunderea SIDA

Femeia ucisă de SIDA era sănătoasă tun în acte: Medicii de familie şi laboranţii anchetaţi pentru fals

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *