Consilierul local Ovidiu Portariuc cere clarificări de la Executivul Primăriei în privinţa organizării Revelionului pensionarilor

Ovidiu Portariuc si Gheorghe Marcu PSDVicepreşedintele organizaţiei judeţene a PSD şi consilierul local Ovidiu Portariuc cere lămuriri în ceea ce priveşte organizarea revelionului pentru pensionari de către municipalitate. Acesta vrea să ştie dacă petrecere a fost organizată cu bani din bugetul municipalităţii sau cu bani privaţi. Portariuc şi-a exprimat nemulţumirea, de asemenea, că la petrecere au fost invitaţi doar consilieri locali ai PDL, dar nu şi de la celelalte formaţiuni politice.

Aştept această clarificare, pentru că nu am văzut nicio listă a sponsorilor. Am sesizat prezenţa consilierilor PDL la acest revelion. Mă bucur, însă poate ar fi fost normal ca întreg consiliul să fie invitat, nu doar consilierii PDL, pentru că sunt mai multe partide politice. Poate şi ei ar fi vrut să felicite pensionarii, să le spună câteva cuvinte, nu să participe la petrecere. Dar dacă revelionul a fost făcut pe bani privaţi, atunci înţelegem circuitul închis al acestui eveniment„, a spus Portariuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *