Dumitru Codreanu: Domnul Aroşoaie are regrete pentru că se uită în oglindă şi nu crede că e el, iar domnul Epuraş a reuşit să aducă un primar la bara tribunalului

PRM BotosaniConsilierul judeţean PRM Dumitru Codreanu a atacat în termeni duri, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, pe consilierii judeţeni ai PNL şi PSD şi liderii celor două formaţiuni politice la nivel naţional.

Acesta a declarat că proiectul de hotărâre privind repartizarea bugetului către primării întocmit de preşedintele Consiliului Judeţean, Mihai Ţâbuleac, a fost unul veridic, conform legii şi după o consultare cu liderii de grup ai consilierilor judeţeni. Codreanu susţine că bugetul a fost votat politic .

Ne-am convins că bugetul propus de domnul preşedinte a fost bine întocmit. Aţi văzut însă că domnul Epuraş, marele drumar al judeţului Botoşani, prezentat într-o stare euforică, aşa cum îi stă bine unui consilier judeţean şi unui economist de renume de Mihai Eminescu, economist care a reuşit prin activitatea sa să aducă un primar la bara tribunalului şi să fie condamnat, numai şi numai datorită luni„, a spus Codreanu.

Nici vicepreşedintele CJ, Mihai Aroşoaie, nu a fost omis de consilierul judeţean al PRM. Acesta susţine că Aroşoaie a promovat un proiect, care nici măcar nu a fost justificat în plen şi că unele comune, precum Coşula, a primit o sumă importantă de bani, dublul banilor celor primiţi de municipiul Botoşani, sumă pe care nici nu va avea timp să o cheltuiască.

Domnul Aroşoaie acum începe să aibă regrete, să aibă coşmaruri, se uită în oglindă şi nu crede că e el. Nu poate să se mai ducă la societatea de drumuri pentru că ăia i-au promis că îi dau lopata şi îl iau cu ei la lucru, la drumuri, chiar pe gratis, aşa cum îi stă bine unui vicepreşedinte, care nici la Darabani nu a făcut absolut nimic bun, atât cât a lucrat pe nişte programe pe fonduri europene„, a spus Codreanu.

Şi consilierii judeţeni ai PSD au fost luaţi în colimatorul lui Dumitru Codreanu. Acesta susţine că aceştia nu au o atitudine verticală vizavi de ceea ce se întâmplă în judeţ.

În întreb pe Marcu de proiectul de buget de la Consiliul Judeţean şi el îmi vorbeşte de petrol. Îl întreb pe Marcu de ce găina face ouă şi îmi vorbeşte de porc că dă lapte. Cel mai bine în toată problema bugetului a ieşi domnul, unii îi spun cioban, dar eu nu îi spun cioban, ci crescător de oi, adică domnul Ţurcanu. Ei au câştigat şi atunci când au mers cu PDL şi acum când au mers cu PSD„, a adăugat Codreanu.

Critici au fost aduse şi de consilierul judeţean Eugen Niţură, care a declarat că nu se poate ca viitorul judeţul Botoşani să fie decis de „un domn Epuraş, de un domn Aroşoaie, care îi antecedentele profesionale ale domniilor lor nu au ce arăta… este o mare pierdere pentru cetăţenii judeţului Botoşani. Este bine de ştiut ca alegătorii să nu mai facă erori şi să nu-i mai aleagă pe cei care caută să-şi rezolve doar problemele personale„, a completat Niţură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *