Oamenii de afaceri, chemaţi la o dezbatere despre dezvoltarea economică durabilă a Botoşaniului

Gheorghe Marcu în Senatul României
Gheorghe Marcu în Senatul României

Oamenii de afaceri din judeţul Botoşani au fost invitaţi să participe la o dezbatere cu tema „Rolul patronatelor în dezvoltarea economică durabilă a judeţului Botoşani”, care va avea loc pe 27 ianuarie la Casa Lux. Acţiunea este organizată de senatorul Gheorghe Marcu, care este şi preşedinte al Departamentului Relaţia cu patronatele şi piaţa de capital al PSD.

În ultimii ani, din nevoia disperată de a aduce venituri la buget, mediul de afaceri a fost strivit de numărul mare de impozite şi taxe, incertitudinea legislativă şi controalele inutile, firmelor private fiindu-le aproape imposibil să-şi contruiască un plan de afaceri. Dezvoltarea economică sănătoasă înseamnă construirea unui sector privat puternic. În acest context, avem nevoie de un sistem fiscal stimulativ şi predictibil”, se arată în invitaţia înmânată oamenilor de afaceri.

La dezbaterea interactivă vor participa şi economişti din Bucureşti, specializaţi în sectorul fiscal, energetic sau agricol.

Marcu va trimite circa 200 de invitaţii către tot atâţia oameni de afaceri din Botoşani.

Ne interesează ce cred oamenii de afaceri despre mediul economic. Ei sunt cei care aduc venituri la bugetul de stat şi ei sunt cei care trebuie să ştie şi cum se cheltuie banii”, a spus Marcu.

One thought on “Oamenii de afaceri, chemaţi la o dezbatere despre dezvoltarea economică durabilă a Botoşaniului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *