Firme din domeniul construcţiilor de maşini şi a cablajelor electrice, interesate să investească la Botoşani

viceprimarul Florin Ghiorghita
viceprimarul Florin Ghiorghita

Investitorii sunt din ce în ce mai mult atraşi de municipiul Botoşani. Cel puţin asta susţin reprezentanţii Primăriei Botoşani. Pe lângă investitorii din comerţ, s-au arătat interesaţi să investească în Botoşani şi firme din domeniul construcţiilor de maşini sau din domeniul electric. Aest lucru înseamnă noi locuri de muncă pentru botoşăneni.

Mai sunt investitori chiar şi din producţie care vor să vină. Sper până la urmă să fie o stabilitate economică, o stabilitate legislativă în primul rând, să fie o stabilitatea în primul rând şi la nivel de Consiliu Judeţean, pentru că dacă vezi chestii de genul acesta, cu hotărârea care a fost dată luni, s-ar putea ca şi investitorii la un moment dat să se răzgândească. Sunt investitori interesaţi să investească în domeniul construcţiilor de maşini, cablaje electrice, în domeniul electric şi confecţii. În domeniul auto vor veni reprezentanţi şi service-uri auto mari”, a declarat viceprimarul Florin Ghiorghiţă.

3 thoughts on “Firme din domeniul construcţiilor de maşini şi a cablajelor electrice, interesate să investească la Botoşani

  1. Asteptam cu interes noile investitii, insa cum a ramas cu investitiile de la Botosani si Dorohoi, din domeniul combustibililor auto, respectiv biodiesel si etanol? Erau anuntate prin 2008 si culmea coincidentei tot intr-un an electoral s-au pornit iarasi investitorii spre Botosani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com