Viceprimarul Florin Ghiorghiţă la 36 de ani: Îmi doresc anul asta să fiu mai matur…”

viceprimarul Florin Ghiorghita
viceprimarul Florin Ghiorghita

Viceprimarul municipiului Botoşani, Florin Ghiorghiţă împlineşte miercuri 36 de ani. Colegi şi prieteni au venit la biroul său din Primăriei, încă de dimineaţă, pentru a-l felicita. Viceprimarul care se află în prezent la cel de-al treilea mandat,  a declarat că se simte împlinit atît familial cât şi profesional.

„Am tot ce poti să-ţi doreşti: doi copii reuşiţi şi o soţie care mă înţelege”

„Primul lucru pe care cu siguranţă mi-l doresc este sănătate pentru că, în rest, chiar nu-ţi mai poţi dori foarte multe. Am o familie reuşită, o soţie cu care mă înţeleg şi care mă înţelege foarte bine. Am doi copii, spun eu, foarte reuşiţi. Am un băiat şi o fată, exact ce mi-am dorit. Pe plan profesional, zic eu, că m-am realizat cel puţin deocamdată şi chiar singurul lucru pe care îl doresc este clar sănătatea şi cît mai mulţi prieteni pentru că asta e tot ce contează. O viaţă fără prieteni chiar nu are rost”, a declarat viceprimarl Ghiorghiţă.

Din punct de vedere profesional, Ghiorghiţă a spus că-şi doreşte…mai multă maturitate.

„Îmi doresc anul acesta să fiu mai matur, mai responsabil. Îmi doresc să mă împac bine cu toată lumea, să nu mă cert cu foarte multă lume pentru că sunt ferm convins că nu poţi să nu te cerţi chiar cu nimeni. Politic,  totul decurge bine iar pe finalul de an succes pentru că scopul fiecărei bătălii electoral e să cîştigi. Cu siguranţă, la nivel de municipiu Botoşani, vom face tot ce stă în putinţa noastră să câştigăm şi cu siguranţă vom câştiga”, a mai spus viceprimarul Florin Ghiorghiţă.

2 thoughts on “Viceprimarul Florin Ghiorghiţă la 36 de ani: Îmi doresc anul asta să fiu mai matur…”

  1. Mai GHIORGHITA..ce te vei face tu acum fara cumatrul procuror?????? cam descoperit……asa e!!!!! trebuie sa ti sacrifici toata averea sa castigati iar puterea….altfel ti o ia poporul asuprit si dorit de libertate!!!!..si vei merge si tu sa cauti de munca sa vezi daca cinstit poti face avere!!!!!

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    toti sunt uniti in furaciuni. care dintre ei a facut averea cinstit? sa fim seriosi, astia sunt aici pentru a jefui populatia cu tot felul de taxe care apoi le baga in buzunar inventind servicii de care nimeni nu are nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *