Poliţist în uniformă şi cu arma la el, găsit mort la scara unui bloc

politist gasit mortÎncă un eveniment nefericit în Poliţia botoşăneană. Marţi dimineaţă, un poliţist a fost găsit mort în faţa unei scări de bloc de pe strada Ştefan Luchian din municipiul Botoşani. Bărbatul era în uniformă şi tocmai se pregătea să ajungă acasă, în blocul Unicat.

Când a ajuns la scara blocului în care locuiesc părinţii săi, agentul Bogdan Ştefănucă, de 26 de ani, care lucra la Secţia de Poliţie Rurală Corni, a început să vomite şi s-a înecat în propria vomă. El nu a mai reuşit să sune la interfon sau să deschidă uşa. A fost găsit mort de vecini, care au anunţat Poliţia.

politist gasit mort1Poliţistul purta arma din dotare la el.

În jurul orei 6.00, am fost sesizaţi printr-un apel de urgenţă la 112 cu privire la faptul că un agent de poliţie a fost găsit decedat în zona blocului în care locuieşte. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, asupra cadavrului nu au fost observate urme de violenţă. Nu avem suspiciuni cu privire la faptul că ar fi fost o moarte violentă. Aşteptăm rezultatul necropsiei„, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei.

Tânărul poliţist suferea de boli gastrice.

El a ieşit din serviciu luni seară, la 22.00, şi a ajuns acasă în jurul orei 23.00, când a fost adus de un coleg. Este posibil ca acesta să fi căzut în faţa scării la acea oră şi să nu fi fost văzut până dimineaţă. Poziţia mâinii sale arăta faptul că a încercat să scoată cartela de la interfon, însă nu a mai apucat acest lucru.

La faţa locului au ajuns şi şefii Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Viorel Şerbănoiu, şi adjunctul său, Mihai Bunduc.

În scara de bloc la care s-a produs evenimentul locuieşte şi deputatul PSD Costică Macaleţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *