Volkswagen din Germania cu carte verde contrafacuta depistat de politistii de frontiera

politie frontieraÎn urma unei acţiuni desfăşurate de poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani, un cetăţean român s-a ales cu dosar penal pentru uz de fals, fiind descoperit la volanul unui autoturism care avea asigurarea tip carte verde falsă.

În data de 8 ianuarie, în jurul orelor 12.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani au oprit pentru control, în localitatea Gulioaia, un autoturism marca VW înmatriculat în Germania, condus de Alexandra G., în vârstă de 23 de ani.

La controlul documentelor, tânăra a prezentat asigurarea internaţională tip carte verde, emisă de autorităţile din Germania. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că asigurarea internaţională tip carte verde prezentată la control prezintă urme de contrafacere.

S-a luat măsura ridicării documentului în vederea continuării cercetărilor şi efectuării unei expertize criminalistice.

În consecinţă, poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele tinerii lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „uz de fals”, documentele urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *