A încercat să stingă focul care i-a cuprins locuinţa, însă a murit intoxicat

incendiu Prisecani
Proprietarul a murit, iar casa a fost distrusa complet de incendiu

Un incendiu izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, cel mai probabil din cauza unei sobe supraîncălzite, s-a  soldat cu decesul unui bărbat în vârstă de 43 de ani. Potrivit martorilor, când a văzut că ard bunurile din dormitorul casei, proprietarul a ieşit în curte să cheme ajutoare, după care a luat o găleată de apă şi a intrat în locuinţă să stingă incendiul. Din nefericire, nu a mai putut să iasă din imobilul cuprins de flăcări. Acesta a fost găsit de pompieri decedat  în holul casei.

Vineri, 6 ianuarie 2012, puţin înainte de miezul nopţii, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost anunţat prin Sistemul Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 că arde o casă din satul Prisăcani, oraşul  Flămânzi. La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu două autospeciale cu apă şi spumă, şi un echipaj al Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Flămânzi.

          Când pompierii au ajuns la locul indicat, ardeau bunurile din două camere şi holul locuinţei, dar şi o parte din acoperişul casei. Întrucât existau informaţii că proprietarul nu a reuşit să iasă din clădire, pompierii au început căutările, concomitent cu acţiunea de stingere a incendiului. Din nefericire, Dumitru B. a fost descoperit decedat în holul casei.

          Incendiul a fost stins după aproape două ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *