Vicepreşedintele CJ, Cătălina Lupaşcu: Era de aşteptat retragerea domnului Coşereanu, pentru că de ani de zile făcea naveta la Braşov

Catalina Lupascu, vicepresedinte CJ
Catalina Lupascu, vicepresedinte CJ

Memorialul Ipoteşti va colabora cu cercetători din ţară, dată fiind plecarea lui Valentin Coşereanu la Braşov, a anunţat vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Cătălina Lupaşcu.

Aceasta a declarat că nu se ştie dacă postul lăsat liber prin plecarea fostului director al Memorialului Ipoteşti va fi scos la concurs, având în vedere că posturile sunt blocate.

Activitatea se poate însă derula prin angajarea unor proiecte, respectiv persoane care depun proiecte viabile pentru memorial. Se va găsi o soluţie, astfel încât activitatea de la memorial să nu sufere. Era de aşteptat retragerea domnului Coşereanu, pentru că de ani de zile făcea naveta la Braşov„, a precizat vicepreşedintele CJ.

Valentin Coşereanu ocupa postul de cercetător ştiinţific la Memorialul Ipoteşti.

5 thoughts on “Vicepreşedintele CJ, Cătălina Lupaşcu: Era de aşteptat retragerea domnului Coşereanu, pentru că de ani de zile făcea naveta la Braşov

  1. Poate sunt cercetatori tineri care doresc sa se angajeze la Ipotesti dar exista o problema acolo care se numeste Geanina Zaharescu. Domnisoara nu face decat sa iste intrigi si scandaluri interminabile. Nimeni nu vrea sa intre in conflict cu ea dar se pare ca ei ii place atat de mult sa se certe ca, pana la urma, daca nu mai ramane nimeni in preajma, se cerarta cu ea insasi.

    1. ca sa fii cercetator de nivelul Memorialului Ipotesti nu prea pofi tinar, ci putin trecut prin viata , cu studii, doctorat chiar si in primul rind sa stii ce inseamna cercetate stiintifica, implicit cercetarea vietii si operei marelui poet national.
      Cit despre domnisoara respectiva, m-as mira sa fie numai ea acolo problema, ca, din cite s-au scris in presa, sunt mult mai multi cei care nu prea fac nimic pe acolo, ba chiar mai si sunt platiti de stat pentru stat(degeaba). Daca se cearta o fi avind motive sau vrea sa faca ceva si nu-i iese; sunt mult mai periculosi cei care stau muti si sapa colegii pe la spate, sau cei care vad pe altii, dar nu se vad pe ei; si mai exista o vorba din popor: „Cainele care latra , nu musca” sau …multe alte asemenea care se potrivesc manusa situatiei …

  2. Cosereanu de 2 ani era doar pe statul de plata iar in ultima perioada nu l-a vazut nimeni pe la Ipotesti.Ar fi foarte bine sa se aduca cecetatori tineri ,care sa faca cu pasiune munca de cercetare.

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Dar poate face Jijiie munca de cercetare ca oricum el se pricepe la toate.Dovada ca se pricepe sunt cele cateva dosare pe care le tot repune pe rol poate poate face si el ceva.Cerceteaza toata ziua impreuna cu cele doua maimute 2 ajutoare de nadejde angajate proaspat la Memorial care sunt pricepute la a spune si a nu marai in fata lui MILUTA pt ca se stie cum au ajuns la Memorial.Nu ati ghicit despre cine este vorba? Cum nu ,contabila sefa si jurista.Cele 2 pricepute in ale judecatii.Dar oare ei nu se gandesc la JUDECATA DE APOI ???????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *