Om de afaceri, bătut de trei clienţi

Masina Jandarmerie si jandarmiUn om de afaceri din municipiul Botoşani a fost bătut dur de trei clienţi nemulţumiţi. Este vorba de administratorul unei săli de bowling de pe Bulevardul mihai Eminescu care a fost agresat, după ce, la miezul nopţii, i-a dat afară pe cei trei tineri. Cosmin Niculăeş, de 33 de ani, a fost aşteptat la ieşirea din sala de bowling şi bătut cu pumnii şi picioarele. Ulterior, tinerii, cu vârste între 25 şi 27 de ani, au fugit.

La faţa locului au intervenit jandarmii, care i-au prins pe cei trei.

„Echipajul de jandarmi s-a deplasat la faţa locului, observând trei tineri care fugeau de la locul respectiv. Cei trei tineri au fost interceptaţi şi identificaţi, în urma verificărilor făcute stabilindu-se faptul că cei  trei au avut anterior momentului săvârşirii faptei un conflict cu administratorul unei săli de bowling, de unde au fost daţi afară. Datorită acestui fapt, tinerii au aşteptat să se închidă sala de bowling, după care l-au agresat fizic pe administratorul acesteia, lovindu-l în mod repetat cu pumnii şi picioarele, provocându-i acestuia mai multe leziuni”, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Dan Izotov.

Omul de afaceri a depus plângere împotriva agresorilor, jandarmii întocmindu-le acestora actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de loviri şi alte violenţe. Dosarul a fost înaintat pentru soluţionare Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.

One thought on “Om de afaceri, bătut de trei clienţi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *