Mii de ţigarete confiscate la Rădăuţi

foto tigariPoliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut au descoperit în cursul zilei de miercuri, ascunse în bagajele unei persoane, mai multe pachete de ţigări, care urmau a fi introduse în ţară prin sustragerea de la controlul vamal. Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării iar cetăţeanul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

În jurul orelor 17.10, în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut, s-a prezentat pentru a intra în ţară Oleg N., cetăţean moldovean, în vârstă de 40 ani, la volanul unui autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Moldova.
Poliţiştii de frontieră au solicitat efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului, iar în urma acestuia echipa comună de control formată din lucrători vamali şi poliţişti de frontieră a descoperit ascunsă în bagajele persoanei cantitatea de 4.500 ţigarete, diferite mărci, care aveau timbru de Republica Moldova.
Inspectorii vamali au luat măsura ridicării, în vederea confiscării a ţigărilor, în valoare de aproximativ 1000 lei, iar cetăţeanul în cauză a fost sancţionat contravenţional cu 5.000 lei amendă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *