Accident cu patru autoturisme avariate pe strada Independenţei

accident Independentei 001Un accident de circulaţie a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 02.10. Patru maşini au fost puternic avariate, după ce un şofer beat a intrat cu autoturismul său îl alte trei maşini parcate pe partea dreaptă a străzii Independenţei.

Poliţia municipiului Botoşani a fost sesizată prin apel de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe strada Independenţei din municipiu s-a produs un accident rutier soldat cu avarierea mai multor autoturisme parcate regulamentar, iar conducătorul auto implicat în producerea evenimentului intenţionează să părăsească locul faptei.

Deplasându-se în timp operativ la faţa locului, poliţiştii l-au depistat pe Bogdan Nicu Grădinariu, de 23 ani, din municipiul Botoşani, care  a condus un autoturism pe strada Independenţei din municipiul Botoşani, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în coliziune cu trei autoturisme, un VW Passat, un Opel Astra şi un Renault Megane, staţionate regulamentar pe partea carosabilă, rezultând avarierea acestora.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Judeţean Botoşani, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Şoferul  este cercetat pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană având o concentraţie alcoolică peste limita legală, urmând a se propune soluţie procedurală.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *