Ion Suruceanu şi Aurel Moldoveanu au făcut atmosferă la Revelionul pensionarilor

revelionul pensionarilor 2012Cele două restaurante ale Hotelului Rapsodia au fost miercuri seară neîncăpătoare pentru cei peste 600 de oameni veniţi să sărbătorească „Revelionul pensionarilor”. Foşti militari de carieră, foşti profesori, foşti ingineri, dar şi foşti muncitori au dorit să participe la una dintre cele mai mari petreceri organizate pentru pensionari. Ei s-au aşezat la mese, s-au bucurat de preparatele speciale, după care au dansat pe ritmuri populare şi uşoare ca în tinereţe, s-au prins în horă şi au chiuit. Cei care au creat atmosferă au fost „Lăutarii Botoşanilor”, conduşi la Cozmiţă Lascarache. Pe scenă au mai urcat Claudia Oloieru şi Cristina Gheorghiu, însă adevăratul show l-au oferit Aurel Moldoveanu şi Ion Suruceanu.

Printre pensionari s-au regăsit şi părinţii primarului Cătălin Flutur, cei ai viceprimarului Florin Ghiorghiţă, dar şi socrii prefectului Cristian Roman.

Primarul a ciocnit un pahar de vin cu toată lumea, trecând, în mai bine de jumătate de oră, pe la toate mesele din cele două restaurante.

Flutur şi-a exprimat nemulţumirea faţă de numărul de mic de locuri în raport cu numărul mare de pensionari care şi-ar fi dorit să participe la acţiune. De altfel, pentru a face faţă numărului mare de cereri, organizatorii au amenajat mesele şi pe holul de sus al restaurantului.

Nu am putut să îi aducem pe toţi. Ne pare rău. La anul vom căuta altă locaţie„, a spus Flutur.

Invitaţi la petrecere au fost prefectul Cristian Roman, preşedintele Consiliului Judeţean, Mihai Ţâbuleac, mai mulţi consilieri locali, dar şi şefi de instituţii deconcentrate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *