Botoşănean implicat într-o acţiune cu ţigări de contrabandă şi maşini indisponibilizate

Poliţiştii de frontieră de la Brodina au realizat o captură importantă de ţigări de contrabandă, la finele săptămânii trecute, informeaza Monitorul de Suceava. Mai precis, un echipaj din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina a desfăşurat o acţiune pe linia combaterii traficului cu ţigări, ocazie cu care a depistat în trafic un autoturism marca Renault Megane, suspectat că transporta ţigări de contrabandă.
Şoferul maşinii nu a oprit la semnalele regulamentare ale poliţiştilor de frontieră, fapt pentru care s-a trecut la urmărirea autoturismului, folosindu-se semnalele acustice şi optice de avertizare, însă intervenţia a fost obstrucţionată în mod intenţionat de către un tânăr, Constantin C., care blocase carosabilul prin simularea unei defecţiuni tehnice la autoturismul său, un BMW înmatriculat în Bulgaria.
În urma acţiunii poliţiştilor de frontieră au fost reţinuţi Dan V., în vârstă de 36 de ani, din municipiul Botoşani, şi şoferul maşinii „defecte”, Constantin C., de 33 de ani, din municipiul Suceava. Potrivit celor afirmate de purtătorul de cuvânt de la Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava, comisar Ilie Poroch Seriţan, în aceste condiţii s-a luat măsura conducerii autoturismului Renault la sediul Sectorului Brodina, unde, în urma inventarierii, au fost înregistrate 9.430 de pachete de ţigări marca Viceroy, de provenienţă ucraineană.
Faţă de Dan V. s-au întocmit acte premergătoare cercetării penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă în formă agravantă, iar lui Constantin C., pentru complicitate la contrabandă în formă agravantă, a precizat Poroch Seriţan. Ţigările, în valoare de 84.870 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar cele două autoturisme au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

One thought on “Botoşănean implicat într-o acţiune cu ţigări de contrabandă şi maşini indisponibilizate

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Poate asa mai renunta lumea la nenorocirile astea de tigari si se trec si ei pe tigari electronice. Se poate fuma si sanatos si ieftine, intrati pe tigariieftine.ro pentru mai multe detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *