Vezi topul ofertelor de Revelion ale restaurantelor din Botoşani

restaurant pregatit pentru petrecere BotosaniRevelionul reprezintă un prilej de distracţie pentru toată lumea, însă şi o modalitate serioasă de a face bani pentru proprietarii de restaurante. Pentru noaptea care înseamnă trecerea dinspre 2011 spre 2012, principalele restaurante din Botoşani au făcut oferte dintre cele mai diverse, atât din punct de vedere al preţurilor (cu discounturi pentru grupuri sau pentru plata integrală anticipată a revelionului), cât şi din punct de vedere al meniului sau surprizelor oferite clienţilor.

Unele s-au grăbit să aducă VIP-uri în domeniul muzicii, altele au apelat la Cosmin Agache, interpretul de beat-box, care a fost remarcat la Românii au talent.

Cea mai scumpă noapte de Revelion este cea petrecută la Popasul Cucorăni. Aici, cei care au optat să petreacă în sala de sus a restaurantului au dat nu mai puţin de 325 lei/persoană (650 lei/familie). În restaurantul de jos, preţul distaţiei este de 450 de lei per familie. Interesant este că, în ciuda preţului mare, toate locurile au fost ocupate.

Pe poziţia a doua din punct de vedere al preţului se situează Casa Lux. Aici, petrecerea dintre ani costă 300 de lei/persoană, adică 600 de lei/familie. Preţul a fost mai mic, de 250 de lei, pentru cei care au rezervat locurile până pe 10 decembrie.

Pe trei se clasează Hotel Rapsodia cu o ofertă de 270 de lei/persoană, în sala mare. Petrecerea va fi una de epocă, în stil aristocrat. Cei care vor sărbători Revelionul în restaurantul de jos, unde va fi muzică disco, vor plăti doar 180 lei/persoană.

Restaurantele hotelurilor Belvedere şi Premier şi cel al Pensiunii Bianca au organizat revelion la un preţ de 250 de lei/persoană.

Hotel Europa, cu restaurantele Mioriţa şi Europa, au stabilit un preţ de 200 de lei/persoană, în ambele săli.

Cel mai mic preţ, de 180 de lei/persoană, a fost perceput de Pensiunea Boema.

Surpriza din acest o reprezintă cunoscutul Hotel Maria, care, deşi şi-a postat anunţul de organizare a Revelionului 2012 pe pagina proprie de internet, nu a mai organizat petrecerea, din lipsă de clienţi.

2 thoughts on “Vezi topul ofertelor de Revelion ale restaurantelor din Botoşani

  1. Mă interesează să petrec împreună cu prietenii mei trecerea dintre ani 2017-2018 la un restaurant cu mancare tradițională. Suntem în jur la 10 persoane și vrem să facem rezervarea din timp. Vă mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *