Scandal în Centrul Vechi. Ţiganii s-au răsculat

rascoala tigani din Centrul Vechi BotosaniZeci de ţigani din Botoşani s-au adunat, vineri, în Centrul Vechi, în zona fostului Cinema Luceafărul, pentru a protesta faţă de tratamentul la care sunt supuşi. Ei s-au răsculat pe motiv că, joi seară, un ţigan a fost ameninţat cu moartea de către un valutist. Incidentul ar fi avut loc într-un bar din zona Pieţei Centrale.

rascoala tigani din Centrul Vechi Botosani„Noi am fost trimisi aici de ofiterul de serviciu pentru ca erau mai multe persoane, in cazul in care se tulbura ordinea publica sa putem interveni„, a declarat agentul din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie (IPJ) Botosani, Iulian Livitchi.

Potrivit consilierului prefectului pe probleme cu rromii, Semiramida Balan, autorităţile judeţene sunt cele care ar trebui să prevină astfel de  situaţii.
Autorităţile ar trebui să ia măsuri, dacă doi oameni greşesc să îi pedepsească pe ei nu pe toţi cei din etnie.
Dacă unul greşeşte nu înseamnă că toţi fac la fel
„, a spus Semiramida Balan.

7 thoughts on “Scandal în Centrul Vechi. Ţiganii s-au răsculat

  1. Tiganii astia trebuie spanzurati.Care roman ca sa nu mai zic care romanca are curaj sa treaca noaptea prin centrul vechi al botosaniului neinsotit?Cred ca nimeni.Din cauza scarbosilor si parazitilor urat mirositori care locuiesc ilegal pe-acolo si care nu stiu decat sa ceara drepturi dar sa respecte niste reguli elementare ale societatii nu stiu.

    1. Bai vasile mai da-te in sloboz pe tava de sclav … du-te si spunzurate tu bai sclavule ……. tu vb bai cacatule …. mvai de capu tau si de zilele tale .. da ce au tiganii .. pula mai mare ca voi si voi sa ne trageti frana de mana sa tragem pe dreapta …. sclavule arunca-te in hazna

  2. ‘Daca unul greseste’? care-i ala? piata-i plina de astfel de specimene. Am ajuns sa avem o piata plina de gunoaie, samsari, traficanti, comercianti ambulanti de pungi care nu fac altceva decat vand ponturile conationalilor despre cei care au bani la ei si in ce buzunar ii tin, etc. Cu astfel de oameni(dar totusi sa nu uitam ca sunt masa electorala), sa nu ne miram ca suntem ca tara la marginea Europei si la propiu si la figurat.

  3. Din cauza unor nemernici si paraziti, am devenit ultranationalisti si xenofobi, lucru care ne indeparteaza de pretentiile Uniunii Europene, insa nu trebuie sa ne lasam pacaliti de aceste relicve ale societatatii, iar Semiramida sa nu uite ca ca nu se diferentiaza cu nimic de aceste CIUME ale societatii. Unde esti tu Eichmann ca sa mai dai o ,,SOLUTIE FINALA” ???

  4. Tiganii reprezinta o rasa umana inferioara cu un aspect neplacut care a venit in Europa in sec.al XI-lea de dincolo de fluviul Gange( ti=dincolo gan=Gange),ca atare trebuie supusa unui regim de reEDUCARE , daca se poate pana la schimbarea infatisarii si a mirosurilor ihoroase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *