Prefectul Cristian Roman: Regionalizarea țării e un subiect închis

prefectul Cristian Roman
prefectul Cristian Roman

Prefectul județulu Botoșani, Cristian Roman a declarat că regionalizarea este un subiect închis. Afirmația primului reprezentant al Guvernului in teritoriu a fost făcută, joi, la emisiunea „Dialog deschis” de la TeleM, acesta lăsînd să se înțeleagă că împărțirea României în regiuni nu se va mai produce.

„Vorbim discuții în ceea ce privește regionalizarea. Ar trebui să fiu primul care să mă tem, dar e un subiect închis deocamdată. Din ce știu eu nu se va mai face. Oricum, decizia finală aparţine Guvernului”, a spus prefectul Cristian Roman.

One thought on “Prefectul Cristian Roman: Regionalizarea țării e un subiect închis

  1. Regionalizare? Basescu si cu ai lui ar fi vrut s-o faca cu ambele miini pentru a avea un control cit mai strins in teritoriu, scopul fiind cistigarea alegerilor din 2012.Dar pentru ca din calcule a rezultat ca PDL-ul nu va intruni majoritatea voturilor in Parlamentul Romaniei, propunerea a cazut deocamdata. Totusi, domnule Roman, nu mai dati informatii gresite publicului. Modificarea impartirii administrativ-teritoriale nu este un atribut al Guvernului. Guvernul poate sa propuna regionalizarea, dar nu poate sa decida.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *