Alarmant! 1.000 de litri se apă retraşi de la comercializare din Botoşani şi Dorohoi

 Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, 1000 de litri de apa plată din două supermarketuri din Botoşani şi Dorohoi au fost retraşi de pe piaţă din cauza unor probleme la parametrii chimici. Apa, care se numea Saguaro, era scoasă la comercializare în Lidl.

 „Vorbim de apă minerală necarbogazoasă, apă plată. În urma unui examen de autocontrol, firma respectivă şi-a dat seama că la un examen microscopic au o cantitate peste limita maximă admisă de pseudomona-aeruginosa. Apa va fi retrasă şi distrusă la o unitate de incinerare autorizată”, a declarat directorul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Minodora Vasiliu.

Potrivit medicului Stela Creţu din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani, în cursul zilei de luni au fost retrase din supermarketuri  din intreaga tara 1700 de PET-uri de apă Saguaro de câte 5 litri fiecare.

 Firma nu poate fi acuzată de ceva deoarece singură a alertat autorităţile.

2 thoughts on “Alarmant! 1.000 de litri se apă retraşi de la comercializare din Botoşani şi Dorohoi

  1. Asta e culmea gandirii sefei de la DSV: ,, Apa va fi retrasă şi distrusă la o unitate de incinerare autorizată . ” VREAU SA VAD SI EU CUM INCINEREAZA APA. Tulburelu a vorbit?

  2. Mai citeste odata, si inca o data Andreea. Scrie undeva ca apa va fi incinerata? De ce interpretezi mot-a-mot Andreea? Nu ai invatat la scoala ca…desigur, ai avut si multe absente dar chiar asa, te trezesti vorbind?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *