Proiect de un milion de euro câştigat de Instituţia Prefectului

Instituţia Prefectului Botoşani a câştigat un proiect cu finanţare europeană, în valoare de aproape un milion de euro. Proiectul „Îmbunătăţirea calităţii şi eficienţa furnizării serviciilor” vizează îmbunătăţirea serviciilor către cetăţeni.

Am scris un proiect prin Programul Operaţional de Dezvoltare a Capacităţii Administrative. Tipul acesta de proiecte se înscrie undeva până în valoarea de un milion de euro. Am fost anunţaţi că vom fi semnaţi să semnăm contractul de finanţare. Nu am rămas doar la a integra toate informaţiile care vin din teritoriu şi a le furniza celor care au nevoie, ci am considerat că trebuie să dăm noi înşine un exemplu. Poate nu este o valoare foarte mare şi însemnată, dar este aproape un milion euro care vor intra în judeţul nostru”, a spus prefectul Cristian Roman.

Proiectul se va derula în parteneriat cu 12 instituţii publice, respectiv Direcţia de Finanţe, Inspectoratul de Muncă, Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Agenţia de Prestaţii Sociale, Casa de Pensii, Direcţia de Sănătate Publică, Direcţia Sanitar-Veterinară, Agenţia pentru Protecţia Mediului, Inspectoratul Şcolar, Direcţia pentru Cultură, Direcţia de Statistică şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *