Şefii de deconcentrate, puşi de prefect să contribuie la o acţiune umanitară pentru ajutorarea unei fetiţe bolnave de leucemie

Acţiune umanitară de strângere de fonduri pentru o fetiţă bolnavă de leucemie, sprijinită de Instituţia Prefectului. Prefectul Cristian Roman a făcut apel, miercuri, în cadrul şedinţei de Colegiu prefectural, ca directorii instituţiilor de deconcentrate să cumpere câte un ornament de iarnă expus pe houlul instituţiei, iar banii strânşi din donaţii să fie daţi Alexandrei, în vârstă de şapte ani, din Dorohoi, care suferă de leucemie şi are nevoie urgentă de operaţie.

As vrea să vă prezint un caz, unii dintre dumneavoastră aţi luat cunoştinţă de acest lucru. În Dorohoi, un copil de şapte ani, care nu a reuşit de câteva săptămâni să ajungă la şcoală, fiind în clasa I, are leucemie. Au făcut mai multe demersuri cei din Dorohoi, au făcut şi spectacole. Copilaşul are nevoie de operaţie şi tratament post-operatoriu. M-a impresionat acest caz şi aceste ornamente de iarnă sunt făcute de copii, de colegi, care au dorit în felul lor să o ajute. Eu, împreună cu doamna subprefect şi colegii mei, primarii, am făcut un prim gest şi vă îndem şi pe dumneavostră să ajutaţi într-un fel sau altul la cumpărarea acestor ornamente„, a spus prefectul.

Cristian Roman le-a spus şefilor de deconcentrate că, în cazul în care nu vor reuşi să cumpere câte un ornament din salariul pe care îl încasează lunar, va cumpăra el ornamentele, după care le va face cadou şefilor instituţiilor publice.

Dacă nu veţi reuşi, le voi cumpăra eu şi le voi dona directorilor care au salariul cel mai mare„, le-a spus prefectul şefilor de deconcentrate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *