Angajatul Primariei acuzat de mita, trimis la rampa de gunoi a orasului

Iulian Chelariu, angajatul Primariei Botosani, acuzat ca a laut mita pentru a favoriza obtinerea de catre o persoana a unei locuinte ANL, a fost detasat sa lucreze la rampa de gunoi a orasului. Pana la finalizarea anchetei si identificarea unei solutii in cazul sau, Chelariu a fost pus la dispozitia Primariei Botosani. „El a fost detasat la rampa de gunoi sa cantareasca gunoiul care vine din municipiul Botosani. Daca va fi cazul il trimitem la caini sa-i numere”, a declarat Eugen Turcanu, seful Serviciului de Adminsitrarea a Bazelor Sportive din cadrul Primariei Botosani.

Chelariu a fost prins în flagrant în timp ce lua 100 de euro de la o femeie în schimbul promisiunii că o va ajuta să obţină o lucuinţă ANL. El mai primise de la aceasta alte 800 de euro.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au dispus continuarea anchetei în cazul angajatului de la Primărie în stare de libertate. Motivul este acela că Chelaru a cooperat cu anchetatorii, şi-a recunoscut faptele şi, în plus, este şi unic întreţinător al familiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *