Conducerea Poliţiei ia măsuri faţă de şeful de post din Mihălăşeni

sediu IJP BotosaniUrmare a măsurii dispuse de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani cu privire la reţinerea pentru 24 de ore a agentului de poliţie Adam Alin-Marian  din cadrul Secţiei Poliţie Rurală nr.10 Ştefăneşti a IPJ Botoşani, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor, cercetare  abuzivă şi loviri  sau alte  violenţe, conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Botoşani, în conformitate cu prevederile Legii nr. 360/2002 privind statutul poliţistului, a dispus suspendarea cercetării prealabile, declanşată în vederea stabilirii modului în care la data de 16 decembrie a.c. agentul de poliţie şi-a îndeplinit atribuţiile de serviciu, se arată într-un comunical al IJP.

Totodată, în funcţie de modificarea calităţii procesuale a agentului de poliţie ( respectiv punerea în mişcare a acţiunii penale sau arestarea preventivă ),  faţă de acesta va opera punerea la dispoziţie sau suspendarea din funcţie, potrivit prevederilor art. 65, alin.1 – 5 din Legea nr. 360/2002.

Conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani aduce la cunoştinţa opiniei publice faptul că dezaprobă în mod categoric orice conduită de acest gen şi nu tolerează nici o încălcare a prevederilor legale ce reglementează activitatea de poliţie şi modul de îndeplinire a atribuţiilor de serviciu de către poliţişti.

2 thoughts on “Conducerea Poliţiei ia măsuri faţă de şeful de post din Mihălăşeni

  1. in acest moment de rascruce al IPJ Botosani…ar fi bine ca marele Holca Dragos sa tina cumulat si sefia acestei institutii…sa fie sef peste ambele inspectorate!!!!!!!!!!Valoarea lui isi va spune cuvantul!!!!!! HA..HA…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *