Şeful de post din Mihălăşeni, reţinut pentru omor

Şeful de post din Mihălăşeni a ajuns în spatele gratiilor, acuzat de uciderea bărbatului de 34 de ani, mort vineri seară în sediul Poliţiei.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus  începerea  urmăririi penale  faţă de   Adam Alin-Marian,  de  26 de  ani, şeful  Postului de poliţie Mihălăşeni,  pentru săvârşirea infracţiunilor  de „omor”, „cercetare  abuzivă”, „loviri  sau alte  violenţe”, se arată într-un comunicat al Parchetului. 

Faptele constau în aceea că în aceea  că, în calitate  de agent  de poliţie  judiciară  la Postul de poliţie Mihălăşeni,  judeţul Botoşani, în  exercitarea  atribuţiilor de  serviciu privind identificarea furtului comis  în seara  de  15  decembrie  2011,  dintr-un chioşc  aparţinând    unui cetăţean din satul Năstase, comuna Mihălăşeni,  judeţul Botoşani,   a  exercitat  acte  de  violenţă  în scopul obţinerii  unor  declaraţii de recunoaştere  de la  două  persoane  suspecte,   una  dintre  acestea   suferind  leziuni  în urma cărora  a  decedat. 

Învinuitul a  fost reţinut  pe  timp de  24 de ore,  urmând  a fi prezentat,  la data de 21 decembrie 2011,  Tribunalului Botoşani,   cu propunere  de  arestare  preventivă,  pe timp de  29  de  zile.

Un tânăr a murit în timpul unei anchete la Poliţie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *