Medicul Teodoriu, lăsat să plece până la Bucureşti şi Suceava

liliana teodoriu la instantaMedicul Liliana Teodoriu, aflată acum în libertate, are dreptul să părăsească judeţul Botoşani, însă nu pentru a pleca înb vacanţă, ci doar pentru a merge la instanţele din Bucureşti şi Suceava. Instanţa Tribunalului Botoşani a încuviinţat, marţi, ca Teodoriu să părăsească judeţul doar pentru a putea fi prezentă la procesele pe care le are la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie Bucureşti şi Curtea de Apel Suceava.

La termenul de marţi, instanţa a audiat noi martori în dosarul de corupţie, însă, în acelaşi timp, s-a pronunţat asupra cererii de ridicare a controlului judiciar. Solicitarea i-a fost respinsă.  

Medicul Liliana Teodoriu de la Comisia de expertiză medicală a Casei de Pensii a fost reţinută, la sfârşitul lunii iunie, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, într-un dosar de luare de mită. Ea este acuzată că ar fi luat bani de la circa 150 de persoane pentru a-i ajuta pe aceştia să intre în posesia unor documente care sa ateste incapacitatea de muncă şi să obţină pensii pe caz de boală.

Medicul Liliana Teodoriu, reţinută pentru luare de mită, ascundea banii la ciorapi sau în chiloţi. În casă au fost găsiţi peste 400.000 de lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *