Negocieri pentru un nou contract de muncă la Nova Apaserv. Preşedintele CJ consideră ilegale sporurile acordate salariaţilor

Mihai Tibuleac, presedintele CJ
Mihai Tibuleac, presedintele CJ

Negocieri la societatea Nova Apaserv pentru un nou contract de muncă pe anul 2012. Conducerea şi sindicatul societăţii vor stabili dacă salariaţii de la Nova Apaserv vor mai beneficia şi în 2012 de sporurile salariale avute anul acesta. Modul în care au fost acordate sporurilor la operatorul de apă anul acesta a fost vehement criticat de preşedintele Consiliului Judeţean, Mihai Ţâbuleac.

Eu nu am văzut legal acordarea sporului de fidelitate, precum şi a sporului pentru condiţii deosebite de muncă la birouri. Nu văd normal ca de acelaşi spor, de muncă deosebită, să beneficieze şi cel care intervine la avarii şi cel care lucrează la birou. Îmi menţin acest punct de vedere, dar aştept o formă finală a documentului ce se va stabili ca urmare a discuţiilor dintre reprezentanţii operatorului şi reprezentanţii sindicatului. Ceea ce va rezulta în urma acestor negocieri, respectiv forma finală a contractului colectiv de muncă, va constitui baza plăţii salariilor şi a celorlalte elemente de natură salarială care se vor plăti„, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean, Mihai Ţâbuleac.

Atât preşedintele CJ, cât şi consilierii judeţenei şi-au exprimat nemulţumirea în nenumărate rânduri că salariaţii de la Nova Apaserv primesc sporuri,iar societatea acumulează datorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *