Mai multe accidente produse pe drumul spre Suliţa. Vezi foto

Mai multe accidente s-au produs, marţi dimineaţă, pe drumul naţional şi pe drumul judeţean care asigură legătura dintre Botoşani şi Suliţa, după căderea primilor ninsori din această iarnă.

Un accident soldat cu rănirea unui tânăr de 19 ani a avut loc lângă pădurea Rediu, după ce şoferul unui Renault nu a adaptat viteza la condiţiile de drum într-o curbă uşoară la stânga. Este vorba de Mihai Amarandei, de 49 de ani, din Stăuceni, care  se îndrepta cu maşina spre Botoşani. El a pierdut controlul maşinii, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit într-un Ford cu numere de Vaslui, condus de Gheorghe Dulgheru, de 50 de ani, din Botoşani. În urma accidentului, Alexandru Muraru, din Stăuceni, care se afla pe scaunul din  dreapta al Reunault-ului, a ajuns la spital cu multiple contuzii.

Două maşini s-au ciocnit şi între localităţile Cerchejeni şi Suliţa. Este vorba despre o maşină de la Selgros- o Dacia Logan- şi o alta- un Opel- a unui localnic din Suliţa, Vasile Anghel, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Şoferii se aflau singuri în maşină şi au fost răniţi, fiind transportaţi la spital.

De asemenea, două maşini de lux au ieşit în decor şi la Victoria, iar alte două la Stăuceni.

Potrivit Poliţiei,  marţi dimineaţă s-au produs 13 accidente de circulaţie soldate cu decesul unei persoane şi rănirea gravă a altor trei.

2 thoughts on “Mai multe accidente produse pe drumul spre Suliţa. Vezi foto

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    In cele mai multe cazuri vina a fost a soferilor care se cred zmei pe sosea . Am vazut accidentele de la Rediu , Victoria si Sulita si ce-am vazut era clar – rima zapada si soferi care nu stiu sa se adaptaze (mai ales daca au si baut -cazul Sulita)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *