Stadionul municipal ar putea purta numele regretatului portar botoşănean, Ion Bordeanu

stadion municipalConsilierul local Romulus Eram a propus, în şedinţa de Consiliu Local de miercuri, ca una dintre peluzele Stadionului Municipal să poarte numele regretatului portar al formaţiei botoşănene, Ion Bordeanu. El spune că aşa numele fotbalistului botoşănean va rămâne în amintirea celor care l-au cunoscut şi apreciat.

Ar fi bine, dacă se poate, să legiferăm într-un fel Peluza nord să poarte numele de Ion Bordeanu. În loc de Peluza nord, apărând numele acestui fotbalist va rămâne în amintirea celor care l-au cunoscut, celor care l-au apreciat ca fotbalist. Aş mai avea o rugăminte, ca şi pe Peluza sud să trecem numele unui fost fotbalist, mă gândeam la Marian Crudu, care a fost fotbalist junior şi selecţionat în echipa naţională de juniori„, a spus Eram.

Primarul Cătălin Flutur a declarat că se poate ca Stadionul municipal să poarte numele fotbalistului, nu numai o peluză a stadionului. Acest lucru se va decide printr-o hotărâre de Consiliu Local.

Uitându-te în istoria fotbalului botoşănean, tot te duci la Bordeanu. El a fost un fanion pentru fotbalul din Botoşani. În rest, au fost temporari. Au mai jucat unul-altul. Va fi o hotărâre de Consiliu Local, pentru că aşa se face„, a spus primarul.

One thought on “Stadionul municipal ar putea purta numele regretatului portar botoşănean, Ion Bordeanu

  1. Bun OM, inebunit dupa fotbal, pacat cat a fost in viata ultimii ani nu prea la bagat nimeni in seama,nu stiu sa- fi fost oferit vre-un post macar antrenor portari la copii,pacat , ne recunoastem valorile doar cand nu mai sunt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *