Coşurile de gunoi de pe domeniul public, distruse de tineri teribilişti

Mai multe coşuri de gunoi, montate de municipalitate în urmă cu doar o lună de zile pe raza municipiului Botoşani, au dispărut în totalitate sau au fost distruse. Poliţiştii locali spun că au identificat deja un grup de tineri care distrug mobilierul stradal doar ca să se distreze.

 “Municipalitatea s-a străduit să înlocuiască toate coşurile de gunoi de pe raza municipiului şi în ciuda faptului că intenţionăm să facem un lucru, să fim civilizaţi, există un grup de persoane care caută să distrugă, să arate o altă faţă a municipiului decât cea pe care ne-o dorim. De obicei sunt persoane tinere, copii de liceu care  din teribilism caută să distrugă aceste coşuri, să le deterioreze, să nu le folosească în scopul în care au fost destinate. Pentru această situaţie am aplicat sancţiuni, am aplicat în jur de 12 sancţiuni  în ceea ce priveşte distrugerea mobilierului stradal de pe domeniul public”, a spus directorul Poliţiei Locale, Ioan Onutu.

În momentul de faţă, Poliţia Locală nu poate pune mai mult de 3-4 patrule pe fiecare schimb, pe raza municipiului Botoşani, din cauza numărului mic de angajaţi, însă, potrivit conducerii instituţiei, agenţii locali vor patrula mai mult în zonele în care sunt devastate lucrurile de pe domeniul public pentru a-i prinde pe cei care distrug mobilierul stradal. Botoşanenii care sunt prinşi distrugand coşurile de gunoi sunt sancţionaţi cu amendă contravenţională de la 200 până la 1000 de lei.

4 thoughts on “Coşurile de gunoi de pe domeniul public, distruse de tineri teribilişti

  1. Noile indicatoare rutiere de catre cine ar trebui pazite? Desi au trecut doar cateva saptamani de cand s-a inceput instalarea acestora, niste dezaxati au inceput sa le picteze cu acele simboluri ciudate care seamana cu ideogramele chinezesti, folosind markere pentru gaffiti.

  2. Din moment ce au fost crescuti in regim de pestera si nu au o treaba cu civilizatia…e un lucru normal ce se intampla

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *