Preşedintele Consiliului Judeţean a cerut firmelor care reabilitează Spitalul Judeţean să urgenteze lucrările de construcţii

vizita lucru Spitalul JudeteanPreşedintele Consiliului Judeţean, Mihai Ţâbuleac, a inspectat, miercuri, şantierul de la  Spitalul Judeţean şi a cerut constructorilor să urgenteze lucrările. Ţâbulea a declarat că lucrările au început anevois dat fiind faptul că şi investiţia este de o complexitate deosebită. Lucrările de reabilitare sunt efectuate în prezent pe un tronson al clădirii Spitalului Judeţean, fiind eliberate spaţiile până la etajul şapte. Lucrarea este realizată de asocierea de firme Electroalfa şi Victor Construct. Investiţia, în valoare de peste 61 milioane lei, este realizată cu fonduri europene, banii fiind deja în conturile CJ.

„Lucrările de reabilitare presupun consolidare şi intervenţii la instalaţii şi în acelaşi timp trebuie să asigurăm continuitatea actului medical. Este un început nu tocmai în ritmul pe care l-am dorit, dar sunt convins că se va intra în acest ritm. Lucrarea este asigurată sută la sută din punct de vedere financiar, pentru că finanţarea este asigurată în cadrul Programului Operaţional Regional. Contribuţia este asigurată şi nu văd de ce nu s-ar executa lucrările într-un ritm mai alert„, a spus preşedintele CJ, Mihai Ţâbuleac.

Ovidiu Mimor si Mihai TibuleacO altă problemă ridicată la faţa locului a fost lipsa de comunicare între constructori şi proiectant.

Proiectantul este din Bucureşti şi am sesizat că, într-adevăr, colaborarea cu proiectantul nu a fost cea mai fericită. Însă, cu prilejul vizitei pe şantier, mi s-a transmis că această colaborare s-a îmbunătăţit şi că nu vor mai fi probleme anul viitor„, a adăugat Ţâbuleac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *