Un maior de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean, selectat de MAI pentru o specializare în Italia

maiorul Cristian Feciuc
maiorul Cristian Feciuc

În perioada 4 noiembrie – 4 decembrie 2011, maiorul Feciuc Cristian din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Botoşani va participa, în urma selecţiei făcute la nivel naţional în cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, la un curs de nivel superior privind relaţiile între poliţie, civili şi militari, se precizează într-un comunicat de presă al IJJ.

Cursul se va desfăşura la Centrul de Excelenţă al Unităţilor Poliţiei de Stabilizare ,,CoESPU” din Vicenza, Italia.

Ofiţerul a mai participat în anul 2007 la un curs superior internaţional la Şcoala de aplicaţii a Jandarmeriei Române ,,Mihai Viteazul”, ocazie cu care a efectuat deplasări pentru pregătire în Franţa şi Serbia, iar în anul 2008 a participat la un stagiu de pregătire având ca temă ,,restabilirea  ordinii publice în crize de înaltă intensitate” la Centrul de excelenţă Saint-Astier din Franţa.

Participarea la aceste cursuri şi cunoştinţele dobândite vin în sprijinul executării misiunilor specifice Jandarmeriei Române, jandarmii români beneficiind în acest mod şi de experienţa forţelor de poliţie militară din alte state.

           

2 thoughts on “Un maior de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean, selectat de MAI pentru o specializare în Italia

  1. Cine,ma ?! Asta ?! Asta care alearga la centrul de dializa din Calea Nationala si-si ameninta nevasta ca o impusca ?! Asta nesanatos la cap, care are peste 60.000 euro datorii in banci ?! Asta care are ipotecata si fosta casa a sotiei si apartamentul mamei lui ?! Pe asta l-a trimis Morosanu sa se specializeze ?! Asta-i cu capul…sau poate o fi vreun curs de psihopati.

  2. ce treabă are viaţa personală cu cea profesională, nu amesteca meseria cu familia niciodată! poate nu este cel mai bun familist , dar ca jandarm este la un nivel ridicat de profesionism! orice sfânt are un trecut, la fel cum orice pacătos are un viitor, greule! cine este fără pată , să arunce primul cu piatra! să văd dacă te ţine…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *