Cuciureanu cere amânarea executării pedepsei

Constantin Cuciureanu
Constantin Cuciureanu

Afaceristul Constantin Cuciureanu, care a fost condamnat la şase ani de închisoare cu executare penbtru înşelăciune, solicită amânarea executării pedepsei. El a depus o astfel de cerere la Tribunalul Botoşani, motivând că este bolnav.

La Secţia Penală a Tribunalului Botoşani a fost înregistrată cererea formulată de petentul Cuciureanu Constantin, prin care a solicitat amânarea executării pedepsei din motive medicale”, a spus purtatorul de cuvant al Tribunalului Botosani, Dorica Ţurcanu.

Cererea este semnată de Cuciureanu şi a fost lăsată la registratură, fără, însă, ca magistraţii să ştie cine a depus efectiv documentul. De asemenea, din document nu reiese locul unde s-ar afla acum afaceristul.

Constantin Cuciureanu a făcut menţiunea că ar fi formulat contestaţie în anulare împotriva Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Cererea va fi analizată, în luna noiembrie, de un complet al Tribunalului Botoşani.

El a fost condamnat, pe 18 octombrie, la şase ani de închisoare cu executare pentru înşelăciune,  într-un dosar privind afaceri ilegale cu cupoane agricole. Curtea Supremă a respins, marţi, recursul formulat de afacerist, menţinând astfel decizia Curţii de Apel Suceava..

Imediat după pronunţarea instanţei, el a dispărut de la domiciliu.

One thought on “Cuciureanu cere amânarea executării pedepsei

  1. asta sa-i trimita pe Boby si pe Felix avocati ca asa facea treaba in oras,te saltau de pe strada parca eram in America anilor’30,acum ar trebui costum nou cu dungi…..la puscarie cu el

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *