Scandal la PSD. HSR a blocat roţile maşinilor mai multor lideri

Masina lui Oprisanu, blocata de HSR
Masina lui Oprisanu, blocata de HSR

Liderii organizaţiei din Botoşani a PSD s-au ales, joi după-amiază, cu roţile maşinilor blocate. Ei se aflau la o şedinţă în sediul partidului, iar la terminarea acestuia s-au trezit cu maşinilor blocate. Firma Hi Speed Recovery a pus „gheara” pe roţile a două maşini parcate în faţa Casei Armatei, una dintre ele, Volvo XC 80,  a fostului director de la Psihiatrie, Gabriel Oprişanu, iar cealalta, un VW, a primarului comunei Lozna, Viorel Lozneanu.

Masina primarului din Lozna, blocata de HSR
Masina primarului din Lozna, blocata de HSR

Reprezentanţii HSR, ajunşi imediat la faţa locului, spun că cei doi au achitat locul de parcare doar pentru o oră, însă maşinile au utilizat spaţiile respective  o oră şi 35 de minute.

Măsura i-a nemulţumit pe membrii PSD, care s-au revoltat şi au cerut firmei HSR să deblocheze roţile.

Primarul de Lozna a cerut deblocarea roţii, însă i-a fostv cerută taxa de deblocare de 90 de lei. „Este prea mare. Eu cu banii ăştia pun motorină până acasă„, a spus Lozneanu.

La faţ locului a ajuns şi Poliţia Locală, care i-a sancţionat pe liderii PSD

4 thoughts on “Scandal la PSD. HSR a blocat roţile maşinilor mai multor lideri

  1. Bine au facut ce ei nus oameni ce ca au o functie mai importanta trebuie sa fie ei mai smecheri? De asta traim asa cum traim in Romania asta de cacat pt ca daca esti o pers asa mai importanta trebuie sa ti se supuna toti.Daca o sa se ramana asa si peste 2000 de ani nu o sa traim bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *