Deputatul Dolineaschi: „Torpilele politice împotriva lui Oprişanu reprezintă atacuri împotriva PSD Botoşani”

Deputatul Andrei Dolineaschi
Deputatul Andrei Dolineaschi

 Preşedintele executiv al PSD Botoşani, deputatul Andrei Dolineaschi, a declarat că social-democraţii trebuie să strângă rândurile în jurul propriului candidat la primărie, care a fost suspus în ultima perioadă la o campanie agresivă din partea instituţiilor conduse de PDL.

Am văzut în ultima vreme un linşaj politic îndreptat împotriva angajaţilor de la Spitalul de Psihiatrie. Eu nu cunosc alt spital care să fi fost controlat într-un mod asemănător. Deci e clar că miza e politică şi apreciez curajul domnului Oprişanu de a renunţa la propria funcţie pentru a-şi apăra angajaţii”, a spus Dolineaschi.

Social-democratul a adresat totodată un apel către toţi social-democraţii botoşăneni „să strângă rândurile în jurul propriului candidat la primărie, pentru că, de acum, aceste torpile poltice împotriva domnului Oprişanu reprezintă atacuri împotriva PSD Botoşani”.

Domnul Oprişanu a vrut să îşi dea demisia încă din această vară când a fost desemnat candidat din partea USL pentru primărie şi când a constatat că agresiunea politică din partea PDL poate afecta Spitalul de Psihiatrie şi pe angajaţi. Eu nu cunosc un alt om politic de la noi din judeţ care să fi recurs la acest gest de onoare”, a concluzionat preşedintele executiv al social-democraţilor botoşăneni.

One thought on “Deputatul Dolineaschi: „Torpilele politice împotriva lui Oprişanu reprezintă atacuri împotriva PSD Botoşani”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *