Doar doi candidati au ramas in cursa pentru sefia Camerei Agricole. Vezi notele luate la proba scrisa

Doar doi candidati, din cei patru inscrisi, s-au prezentat la concursul pentru postul de director al Camerei Agricole Botosani. Ionel Oniciuc si Vasile Carpusor s-au prezentat, marti, la proba scrisa a concursului, in timp ce actualul director Gheorghe Danila si Constatin Chiriac au iesit din cursa prin neprezentare.

La proba scrisa, fostul primar de Vlasinesti, Ionel Oniciuc a obtinut punctajul cel mai mare, respectiv 84 de puncte, in timp ce Vasile Carpusor doar 42 de puncte.

Ceilalti doi nu s-au mai prezentat la concurs. Nu cunoastem motivele. Aceasta a fost proba scrisa si urmeza ca in termen de 24 de ore sa se depuna contestatiile. Rezultatele au fost afisate si la sediul Consiliului Judetean„, a declarat Mihai Arosoaie, vicepresedintele Consiliului Judetean.

Pe 27 octombrie va avea loc interviul. Postul respectiv a mai fost scos la concurs anul trecut, însă niciunul din cei patru candidaţi nu l-au promovat, printre care şi actualul director Gheorghe Dănilă.  De atunci, Gheorghe Dănilă ocupă funcţia de conducere pe bază de interimat. În luna august, consilierii judeţeni au decis prelungirea promovarii temporare a lui Gheorghe Danila la şefia Camerei Agricole cu încă trei luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *