Control ANRSC la societatea Nova Apaserv

nova apaservAutoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Serviciilor Comunale (ANRSC) a efectuat  in aceasta saptamana un control la operatorul  serviciului de alimentare cu apa si de canalizare Nova ApaServ Botosani.  In urma controlului s-au stabilit masuri cu termene clare  pentru reglementarea situatiei  identificate , astfel incat operatorul sa poata  furniza serviciul cetatenilor in conditiile stabilite de legislatia din domeniu.

Astfel operatorul va incheia contracte cu asociatia de proprietari nu cu proprietarii direct.   Operatorul va urgenta  contorizarea la nivel de bransament  pentru utilizatorii care nu beneficiaza de contor de bransament.

ANRSC  va monitoriza    in deaproape operatorul Nova ApaServ  pentru respectarea masurilor stabilite dar si pentru  redresarea activitatii intervenind ori de cate ori va fi nevoie.

Un fapt semnalat in Botosani este  buna comunicare pe care o are operatorul de alimentare cu energie termica  Modern Calor cu  A.N.R.S.C. , operatorul solicitand in nenumarate randuri sprijin si indrumare pentru aplicarea corecta  a reglementarilor din domeniu  iar in cazul operatorului Nova ApaServ  acesta nu a solicitat sprijinul autoritatii de reglementare la nivel central pentru  o mai buna intelegere a reglementarilor din domeniu  fapt ce e reflectat in situatia financiara a operatorului.

Sper  la un efort comun , autoritati-operator-utilizator pentru prestarea unui serviciu de calitate in conditii de eficienta si  adaptabilitatea serviciului la cerintele utilizatorilor”, a declarat vicepreşedintele ANRSC, Daniel Alexandru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *