Ultima zi de muncă a şefului Poliţiei Rutiere, Dumitru Zmău

Dumitru Zmău
Dumitru Zmău

Şeful Serviciului Poliţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani, comisarul şef Dumitru Zmău, se pensionează, după 30 de ani de carieră. El împlineşte pe 20 octombrie 2011 vârsta de 55 de ani.

Aniversarea acestuia, cât şi ieşirea la pensie vor fi marcate printr-o petrecere pe care Dumitru Zmău o va da pensiunea Imperia din Cucorăni şi la care vor fi invtiaţi toţi colegii şi colaboratorii săi.

Zmău a fost şi lider al Sindicatului din Poliţia Botoşani, iar în prezent este preşedinte al filialei din Botoşani a Corpului Naţional al Poliţiştilor.

Locul său la şefia Poliţiei Rutiere ar putea fi preluat de comisarul şef Mihai Ghiorghi, cel care îl substituia până acum, în perioada în care Zmău se afla în concediu.

Şeful Poliţiei Rutiere, Dumitru Zmău, se pensionează!

One thought on “Ultima zi de muncă a şefului Poliţiei Rutiere, Dumitru Zmău

  1. Hai moshule ia viteza ca ai facut o avere de n-ori mai mare ca salariul,parca vad ca ai sa fii curand cel mai bogat din cimitir,ca asa se se intampla…de haram iei,de haram dai……cel mai mare cadou pe care poti sa-l faci la subordonati e sa lesi un sergent o zi pe functia ta…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *