”Regele asfaltului” lasă drumurile judeţene din Botoşani fără deszăpezire

utilaje deszapezire BotosaniSituaţie dificilă pentru Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Botoşani. Aceasta nu va putea încheia, până la 1 noiembrie (termen prevăzut de lege), contractul de deszăpezire pentru iarna următoare. Şi asta pentru că omul de afaceri Costel Căşuneanu, supranumit „regele asfaltului”, a contestat licitaţia. El s-a prezentat la licitaţia pentru deszăpezire cu societatea comercială Artera Blue Oneşti, însă, după ce a fost eliminată pentru neîndeplinirea condiţiilor tehnice, a contestat rezultatul. Acum, Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor urmează să pronunţe, însă procedura ar putea dura cel puţin 30 de zile.

La licitaţia pentru deszăpezire s-au mai prezentat firmele Transporturi Auto şi Tehnic Asist.

Pentru a se acoperi cu utilaje de deszăpezire, în cazul în care ninge, DJDP are posibilitatea de a încheia un contract, prin negociere directă, cu firma care a deszăpezit anul trecut, adică Transporturi Auto. La negocieri vor fi invitaţi şi reprezentanţi ai Direcţiei Generale a Finanţelor Publice.

Vom face tot posibilul ca botoşănenii să nu sufere şi să poată utiliza drumurile judeţene pe timpul iernii. Până la soluţionarea contestaţiei şi încheierea unui nou contract vom apela, aşa cum prevede Ordonanţa 34, un contract prin negociere directă cu o firmă interesată”, a declarat, pentru BotosaniNews, directorul DJDP, Romeo Caciuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *