Primarul Flutur: Lumea este învăţată cu asistenţă socială, iar noi nu găsim oameni să sape un şanţ

Catalin Flutur, primarul municipiului Botosani 1
Catalin Flutur, primarul municipiului Botosani 1

Judeţul Botoşani are locuri de muncă, însă acestea nu sunt agreate de şomeri. La această concluzie a ajuns primarul municipiului Botoşani, Cătălin Flutur. Acesta susţine că unii patroni din Botoşani sunt nevoiţi să aducă forţă de muncă din judeţ şi să le plătească chiar şi transportul. Şi municipalitatea a fost nevoită să apeleze la persoane private de libertate pentru a realiza unele lucrări.

Locuri de muncă s-au făcut suficiente. Este de lucru, însă nu ai cu cine. Cât este Botoşaniul de Botoşani sunt lucrări şi bani de plătit oamenilor. Careman cară cu autobuze oameni de la Darabani, care se scoală dimineaţă la ora 4, vin şi muncesc până la 5-6 şi îi cară înapoi la Darabani la 80 km şi ar mai avea nevoie de 100 de oameni. Rapsodia Conf cară oameni din tot judeţul. La lucrările de construcţie din oraş am ajuns să lucrăm cu cei de la Puşcărie şi cerem, dacă se poate, să avem şi lucrări de calitate. Nu găsim oameni să sape un şant. Sunt locuri de muncă. De ce nu se duc să se angajeze„, a spus primarul municipiului Botoşani.

Acesta susţine că mulţi dintre şomeri sunt trimişi către angajatorii care au vacantat posturi, însă aceştia ajung acolo şi solicită negaţie. Primarul este convins că mulţi dintre botoşăneni preferă ajutoarele sociale în loc să muncească.

Lumea este învăţată cu asistenţa socială. Este grav ceea ce se întâmplă. Dăm asistenţă socială la cei care pot să muncească„, a adăugat Flutur.

One thought on “Primarul Flutur: Lumea este învăţată cu asistenţă socială, iar noi nu găsim oameni să sape un şanţ

  1. Cei care beneficiaza de ajutoare sociale trebuie sa presteze munca in folosul comunitatii 72 de ore pe luna.Pe cati dintre asistatii sociali i-ati scos la munca dle primar?Sau locatarii din centrul vechi nu pot fi deranjati?Sunt la cersit si furat prin Anglia,Germania,Franta etc?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *