Posturi libere în învăţământ şi în grădiniţe din Botoşani. Vezi unde au mai fost scoase la concurs

Cadrele didactice care au rămas fără posturi în acest an şcolar se vor „bate”, vineri, pe 60 de locuri vacantate de şcolile din judeţul Botoşani.

Examenul se va ţine, vineri, în cinci centre care urmează să fie stabilite de Inspectoratul Şcolar Judeţean. Majoritatea posturilor care au fost scoase la concurs sunt în unităţi de învăţământ din mediul rural, însă apar răzleţe şi în mediul urban.

Iată unde au fost vacantate cele mai multe posturi.

Zece posturi sunt scoase la concurs pentru educatori, respectiv 1 post la Seminarul Teologic „Sf.Gheorghe”; 1 post la Grădiniţa nr.22 Botoşani; 2 posturi-Călăraşi;1 post-Dângeni;1 post la SAM Smârdan, precum şi în alte unităţi şcolare. Mai sunt vacante posturi de profesori consiliere învăţământ special, respectiv 1 post la Şendriceni; 1 post la Coţuşca, 1 post la Todireni; 1 post la Plopenii Mari; 1 post la Vf. Câmpului. Şi catedre de limba engleză au fost vacantate. 3 posturi sunt la Darabani, 1 post la Ştefăneşti, 1 post la Santa Mare, 1 post la Vorniceni. Alte posturi sunt pe specializarea alimentaţie publică, respectiv 2 posturi la Vorona. Alte patru posturi au fost vacantate la Liceul de artă pe diverse specialităţi muzicale. Mai există, de asemenea, posturi libere la matematică, respectiv trei la Coţuşca, 1 Smârdan şi 1 Vorniceni, un post de limba franceză la Ştefăneşti precum şi câte un post pe alte specialităţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *