Consiliul Judeţean va aloca 800.000 lei pentru geamurile termopan de la Spitalul Judeţean

Consiliul Judeţean va aloca fonduri pentru înlocuirea tâmplăriei exterioare de la Spitalul Judeţean cu una nouă. Şi asta pentru că acel proiect cu finanţare europeană nu prevede şi reabilitarea tâmplăriei spitalului, ci numai a saloanelor. Pentru realizarea acestei investişţii vor fi alocaţi 800.000 lei.

Am identificat soluţii pentru a rezolva problema şi acelor lucrări complementare de la Spitalul Judeţean constând în schimbarea tâmplăriei exterioare ale imobilului. Trebuie să venim imediat cu o corecţie. Este bine ca în spaţiile dezafectate pentru executarea lucrărilor să se execute tot ceea ce este de executat şi să nu fie nevoie de o nouă dislocare a paturilor pentru bolnavi în perioada care urmează. Vom modifica lista de investiţii pentru Spitalul Judeţean şi vom face acele virări de credite bugetare, care să dea posibilitatea acestei instituţii să contracteze lucrările la care am făcut referire”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean, Mihai Ţâbuleac.

Proiectul de reabilitare a Spitalului Judeţean are o valoare de 14 milioane euro, însă acesta nu cuprinde reabilitarea faţadei exterioare a spitalului, reabilitarea bucătăriei şi spălătoriei, dar nici realizarea de circuite noi de acces în unitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *