FC Botoşani, eliminată din Cupa României

FC Botosani -Petrotub RomanFC Botoşani a fost eliminată, marţi, din Cupa României, după ce a fost învinsă cu scorul de 1-0 (0-0) de Petrotub Roman, formaţie de liga a treia.  Singurul gol al partidei a fost înscris în min. 88, după ce FC Botoşani a ratat, în min. 84, un penalty prin Boroştean.  

Fundaşul central al FC Botoşani, Andrei Poverlovici a fost transportat de urgenţă la un spial din Iaşi fiind internat pe secţia de neurochirurgie după ce s-a lovit la cap într-un duel cu un jucător advers. Dupa minute bune de la terminarea  partidei Poverlovici a fost intrebat despre partida, despre numele lui sau al mamei dar acesta nu stia nimic.

După ce s-a ciocnit cu adversarul său, Poverlovici a ieşit la margine, s-a spălat cu apă rece, şi a continuat jocul. După meci însă nu s-a mai comportat la fel de bine. Şi-a pierdut conştiinţa, nu ştia unde este, cu cine a jucat, pentru cine a jucat, când a fost mecul cu Brăila şi multe altele„, a declarat Dumitru Brânză, directorul executiv al FC Botoşani.

Iată cum comentează oficialii clubului botoşănean rezultatul partidei din Cupa României.

Nu am fost la meci dar am înţeles că am jucat slab, am ratat şi un penalty… Sunt nervos. Când te bate o echipă de divizia C asta spune multe. Nu contează cu ce echipă joci trebuie să câştigi. Chiar dacă joci cu rezervele trebuie să câştigi când joci contra unei echipe de divizia C. Acum, bănuiesc că sunt explicaţii. Ne doream să mergem mai departe în Cupa României dar din păcate este al doilea an când suntem eliminaţi de o echipă de liga a III-a”, a spus Valeriu Iftime.

Păcat că am fost eliminaţi. Cupa României este o competiţie la care ţin foarte mult. Înaintea meciului am discutat cu antrenorii şi jucătorii şi le-am spus că îmi doresc foarte mult să aducem la Botoşani o echipă de liga I. E clar că ne mai trebuie întăriri. În vom legitima pe Rudac şi vedem ce mai putem aduce”, a spus Cornel Şfaiţer.

Iată care a fost componenţa celor două formaţii:

Petrotub Roman: Geoagas – Lupusoru, Marin, Ghidarcia, Druga, Saritanu, Petrila, Patrascu, Chirila, Popa (cpt), Harbuzaru
Antrenor: Marc Ovidiu
FC Botosani: Rohetki – Patache, David, Atudorei, Acsinte (cpt) – Vrabie, Vasvari, M.Bordeanu, Borostean – Mate, Sandu
Antrenor: Popescu Marius
 
 
 
 
 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *