Alcoolemia lui Alin Floareş va fi stabilită la Iaşi

accident Alin FloaresProbele de sânge ale lui Alin Floareş, fiul preşedintelui Camerei de Comerţ, Dorin Romeo Floareş, care a produs accidentul de joi dimineaţă de pe Calea Naţională, au fost trimise la Serviciul de Medicină Legală din Iaşi. Poliţiştii de circulaţie au decis ca rezultatul alcoolemiei să fie stabilit de medicii legişti ieşeni, pentru a evita, astfel, orice controverse. Probele au fost trimise la sfârşitul săptămânii trecute, însă rezultatele nu sunt cunoscute deocamdată. Potrivit normelor, ele trebuie finalizate în termen de 15 zile, iar rezultatul trebuie comunicat şoferului.

Situaţia este una excepţională. Până acum, poliţiştii de circulaţie nu au mai procedat în aceeaşi manieră. Ei efectuau analizele de sânge la Botoşani, iar în cazul unei contestaţii trimiteau a doua probă la Iaşi. Acum, primele probe au fost trimise direct la Iaşi.

Alin Floareş, în vârstă de 22 de ani, conducea o Honda Civic, în care se mai afla un prieten de-al său, Gabriel Ursache.

accident Alin FloaresCei doi mergeau cu maşina dinspre strada Petru Rareş spre Bazar, însă, în faţa magazinului Aldi Livi, Alin Floareş a pierdut controlul asupra volanului, iar maşina a lovit o rulotă parcată pe partea a dreaptă a drumului, a rupt un copac, apoi un stâlp, după care a lovit un VW şi un Mercedes parcate pe partea dreaptă a drumului, răsturnându-se. Gabriel Ursache a suferit o fractură deschisă la braţul drept.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că Alin Floareş avea permisul de conducere suspendat începând cu 13 august 2011, pentru o perioadă de 30 zile, ca urmare a unei sancţiuni contravenţionale aplicate pentru efectuarea unei manevre de depăşire neregulamentară.

Teribil accident pe Calea Naţională: O Honda Civic, a fiului preşedintelui Camerei de Comerţ, a lovit mai multe maşini, a rupt un copac şi un stâlp şi s-a răsturnat

Băiatul preşedintelui Camerei de Comerţ, implicat într-un accident joi dimineaţă, stabil hemodinamic. Prietenul său a fost transportat la Iaşi

One thought on “Alcoolemia lui Alin Floareş va fi stabilită la Iaşi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *