Cum să cumperi un Samsung Galaxy S23 Ultra la un preț mai mic, de pe Yzzy.ro

Toată lumea încearcă să facă mici economii, indiferent de produsele cumpărate. Sunt la mare căutare în special anumite produse care au fost reciclate și repuse la vânzare. Este de exemplu, foarte rentabil să poți găsi telefonul tău preferat la un preț mult mai mic.

Acesta a fost verificat minuțios de către echipa de la Yzzy, pentru a putea fi refolosit încă multă vreme de acum încolo. Pe site-ul de la Yzzy se găsesc chiar și ultimele noutăți de pe piață, la prețuri incredibile. Merită să arunci o privire.

 

Cum să cumperi un Samsung Galaxy S23 la un preț decent

Chiar dacă multe persoane nu știu, un telefon secondhand nu este cu nimic mai prejos decât unul nou. Odată ce a fost verificat și repus la vânzare, înseamnă că funcționează impecabil. În plus, prețul este mult mai mic și, deci, convenabil.

Așadar, un telefon marca Samsung Galaxy S23 Ultra se găsește în mai multe variante de modele, în condiții excelente de funcționare. Fie negru, fie crem, se poate alege după preferințe, mai ales că acesta are și prețuri reduse.

O ocazie excelentă de a-i testa performanțele! Vezi aici telefoane Samsung S23.

Echipa de la YZZY oferă o garanție de doi ani, dar și posibilitatea achiziției acestui telefon în rate. O afacere excelentă și profitabilă de ambele părți. Detaliile tehnice și stările telefonului sunt explicate pe larg, totul este transparent, iar platforma prietenoasă.

 

Ce înseamnă condiție estetică și criteriile de verificare?

Odată ce un telefon vândut a ajuns pe site-ul YZZY, acesta este supus unor verificări și teste minuțioase.. Experții de la YZZY folosesc nu mai puțin de 30 de criterii de verificare. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării. Sunt verificate camerele foto, starea de sănătate a bateriei, butonul de volum, display-ul etc. Se pune accent pe autenticitatea telefonului și nu se acceptă telefoane furate.

Atât în procesul de cumpărare, cât și în cel de vânzare al telefonului, la final se aplică stările estetice. Acestea se referă la felul în care arată telefonul din punct de vedere estetic și anume: bun, foarte bun, ca nou sau acceptabil. Fiecare client are o gamă largă de modele de la branduri diferite pentru a putea alege. De altfel, telefonul dorit poate fi găsit cu ajutorul barei de căutare sau a filtrelor.

 

Vinde telefonul ușor și fără bătăi de cap

La fel de simplu și ușor se poate vinde și un telefon vechi, transportul este gratuit. Verificarea și testarea sunt, de asemenea, gratuite, iar banii se primesc rapid în cont, în caz de acceptare a telefonului.

Calitatea este cea care contează, așadar fiecare proces de vânzare-cumpărare este transparent, iar clientul e pus pe primul loc.

Branduri cunoscute ca Huawei, Samsung sau Apple sunt disponibile pe acest site la prețuri mai mult decât rezonabile. Tot aici se găsesc încărcătoare originale, huse și folii, dar și laptopuri sau alte gadgeturi.

Mai multe detalii și vizualizarea produselor se face accesând site-ul oficial yzzy.ro.

 Sursa foto: Yzzy.ro.

Contact: contact @ yzzy.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *